Dit Was Het Nieuws gemist? 'Wij nemen ook op vanuit Ter Apel, al 15 jaar' (video)

Dit Was Het Nieuws gemist? 'Wij nemen ook op vanuit Ter Apel, al 15 jaar' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 1 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em> gemist? 'Wij nemen ook op vanuit Ter Apel, al 15 jaar' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 1 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws wordt natuurlijk de schrijnende situatie in Ter Apel besproken. 'Misschien is het ook goed om te melden dat wij ook opnemen vanuit Ter Apel.' En het gaat ook over Glennis Grace, die afgelopen weekend een goede daad verrichtte. 'Die was er eerder dan de Koning.' Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws gemist? 'Wij nemen ook op vanuit Ter Apel, al 15 jaar' (video)

In Dit Was Het Nieuws wordt natuurlijk de schrijnende situatie in Ter Apel besproken. 'Misschien is het ook goed om te melden dat wij ook opnemen vanuit Ter Apel.' En het gaat ook over Glennis Grace, die afgelopen weekend een goede daad verrichtte. 'Die was er eerder dan de Koning.'

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's