Ozcan Akyol over Syrische vluchtelingen in Turkije: 'Veel erger dan in Tubbergen' (video)

Ozcan Akyol over Syrische vluchtelingen in Turkije: 'Veel erger dan in Tubbergen' (video)

Vrijdag 2 september 2022 om 00:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Ozcan Akyol</em> over Syrische vluchtelingen in Turkije: 'Veel erger dan in Tubbergen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vijf jaar na de succesvolle eerste reeks van De Neven van Eus vervolgt Özcan Akyol in een tweede serie zijn zoektocht naar en door Turkije. Waar Eus in de eerste serie gegidst werd door zijn eigen familie bekijkt hij Turkije deze keer met een bredere blik, geholpen door lokale bewoners. Hij zag onder andere hoe Syrische vluchtelingen niet meer zo welkom zijn in Turkije als vroeger. 'Wij schrikken van wat we in Tubbergen zien, maar ik ben daar tien keer meer geschrokken.' De Neven van Eus is vanaf 4 september om 20.20 uur te zien op NPO 2. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ozcan Akyol over Syrische vluchtelingen in Turkije: 'Veel erger dan in Tubbergen' (video)

Vijf jaar na de succesvolle eerste reeks van De Neven van Eus vervolgt Özcan Akyol in een tweede serie zijn zoektocht naar en door Turkije. Waar Eus in de eerste serie gegidst werd door zijn eigen familie bekijkt hij Turkije deze keer met een bredere blik, geholpen door lokale bewoners. Hij zag onder andere hoe Syrische vluchtelingen niet meer zo welkom zijn in Turkije als vroeger. 'Wij schrikken van wat we in Tubbergen zien, maar ik ben daar tien keer meer geschrokken.'

De Neven van Eus is vanaf 4 september om 20.20 uur te zien op NPO 2. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's