Pijnlijke beelden: stand-up comedian Jeroen Bloemhoff krijgt publiek niet mee

Pijnlijke beelden: stand-up comedian Jeroen Bloemhoff krijgt publiek niet mee

Zaterdag 3 september 2022 om 09:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Pijnlijke beelden: stand-up comedian <em>Jeroen Bloemhoff</em> krijgt publiek niet mee Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jeroen Bloemhoff is in het dagelijks leven stand-up comedian, maar bij Holland's Got Talent doet hij geen goede zaken. Hij krijgt de zaal namelijk niet mee met zijn grappen: "Ik voel dat ik mezelf met compenseren voor mijn uiterlijk, niet dat ik lelijk ben ofzo." Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Pijnlijke beelden: stand-up comedian Jeroen Bloemhoff krijgt publiek niet mee

Jeroen Bloemhoff is in het dagelijks leven stand-up comedian, maar bij Holland's Got Talent doet hij geen goede zaken. Hij krijgt de zaal namelijk niet mee met zijn grappen: "Ik voel dat ik mezelf met compenseren voor mijn uiterlijk, niet dat ik lelijk ben ofzo."

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's