Video: dit zijn de gasten van Buitenhof, zondag 4 september

Video: dit zijn de gasten van Buitenhof, zondag 4 september

Kijk vandaag, zondag 4 september naar Buitenhof met o.a. politicoloog, columnist en directeur van de 'Wiardi Beckman Stichting', Tim 's Jongers over de armoede in Nederland en de zware winter die dreigt voor veel mensen. Is het kabinet op tijd met maatregelen? Bekijk in de video hieronder de andere gasten van vandaag.

Buitenhof zie je elke zondag rond 12:10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Video: dit zijn de gasten van <em>Buitenhof</em>, zondag 4 september Kijk vandaag, zondag 4 september naar Buitenhof met o.a. politicoloog, columnist en directeur van de 'Wiardi Beckman Stichting', Tim 's Jongers over de armoede in Nederland en de zware winter die dreigt voor veel mensen. Is het kabinet op tijd met maatregelen? Bekijk in de video hieronder de andere gasten van vandaag. Buitenhof zie je elke zondag rond 12:10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zondag in Buitenhof: Minister Karien van Gennip over de krappe arbeidsmarkt (video) Bekijk deze video » Buitenhof: Danny Ghosen over Ter Apel & de stikstofplannen van Caroline van der Plas Bekijk deze video »
TV :
Video: dit zijn de gasten van Buitenhof, zondag 4 september

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV