Humberto reageert op lage kijkcijfers Humberto op Zaterdag: "Niet waar we blij van worden"

Humberto reageert op lage kijkcijfers Humberto op Zaterdag: "Niet waar we blij van worden"

Gisteren zagen we de allereerste aflevering van de nieuwe talkshow Humberto op Zaterdag. In het kijkcijfers-overzicht van Gids.tv zagen we dat de kijkcijfers niet zo best waren. RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg deelt zondag een Twitter-bericht met de reactie van Humberto Tan op de kijkcijfers van Humberto op Zaterdag (3 september). Zie het bericht hieronder.

"Keep pushing"
"Niet de score (14.9%, 297k) waar we blij van worden. Maar wij, het team, werden wel blij van de sfeer en structuur van het programma. Vanavond weer en volgende week ook weer. Keep pushing zou Max Verstappen zeggen. En dat is het. keep pushing!!!", schrijft Tan volgens Maiburg op Twitter en deelt een screenshot. Zie het Twitter-bericht met Humberto's reactie hieronder. En bekijk helemaal onderaan de pagina een fragment van de show met Tina Nijkamp.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> reageert op lage kijkcijfers <em>Humberto op Zaterdag</em>: &quot;Niet waar we blij van worden&quot; Gisteren zagen we de allereerste aflevering van de nieuwe talkshow Humberto op Zaterdag. In het kijkcijfers-overzicht van Gids.tv zagen we dat de kijkcijfers niet zo best waren. RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg deelt zondag een Twitter-bericht met de reactie van Humberto Tan op de kijkcijfers van Humberto op Zaterdag (3 september). Zie het bericht hieronder. "Keep pushing""Niet de score (14.9%, 297k) waar we blij van worden. Maar wij, het team, werden wel blij van de sfeer en structuur van het programma. Vanavond weer en volgende week ook weer. Keep pushing zou Max Verstappen zeggen. En dat is het. keep pushing!!!", schrijft Tan volgens Maiburg op Twitter en deelt een screenshot. Zie het Twitter-bericht met Humberto's reactie hieronder. En bekijk helemaal onderaan de pagina een fragment van de show met Tina Nijkamp. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie: zou Humberto Tan zonder televisie kunnen? Bekijk deze video » Humberto Tan begint aan nieuw seizoen weekendtalkshow: "Alsof ik nieuw begin" Bekijk deze video »
TV :
Humberto reageert op lage kijkcijfers Humberto op Zaterdag: "Niet waar we blij van worden"

Actuele video's

Meer actuele video's