Expeditie Robinson-fans slopen Marion Pauw op Twitter: "Schijtwijf"

Expeditie Robinson-fans slopen Marion Pauw op Twitter: "Schijtwijf"

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is pas twee afleveringen oud, maar de meest polariserende kandidaat is inmiddels bekend. Dat was zonder twijfel thrillerschrijfster Marion Pauw, die maandagavond door de montage prominent in beeld werd gebracht. Kijkers gingen helemaal los op Twitter en Pauw verdeelde hen in twee duidelijke kampen.

"Schijtwijf"
Er zijn kijkers die Pauw uitmaken voor "schijtwijf" of zelfs "kutwijf", maar ze heeft er door een ultieme wraakactie op haar team ook veel fans bij gekregen. Wat blijkt namelijk? Pauw heeft een groot deel van de voedselvoorraad van haar kamp gestolen ter voorbereiding op een mogelijke verbanning naar Afvallerseiland. Diverse kijkers prijzen haar om haar geweldige, maar geniepige actie.

Bekijk een greep uit de Twitterreacties op Marion Pauw hieronder.

Er waren ook fans van de actie van Marion:

Bekijk hieronder de Eilandraad waar Marion Pauw wordt weggestemd. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>-fans slopen Marion Pauw op <em>Twitter</em>: &quot;Schijtwijf&quot; Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is pas twee afleveringen oud, maar de meest polariserende kandidaat is inmiddels bekend. Dat was zonder twijfel thrillerschrijfster Marion Pauw, die maandagavond door de montage prominent in beeld werd gebracht. Kijkers gingen helemaal los op Twitter en Pauw verdeelde hen in twee duidelijke kampen. "Schijtwijf"Er zijn kijkers die Pauw uitmaken voor "schijtwijf" of zelfs "kutwijf", maar ze heeft er door een ultieme wraakactie op haar team ook veel fans bij gekregen. Wat blijkt namelijk? Pauw heeft een groot deel van de voedselvoorraad van haar kamp gestolen ter voorbereiding op een mogelijke verbanning naar Afvallerseiland. Diverse kijkers prijzen haar om haar geweldige, maar geniepige actie. Bekijk een greep uit de Twitterreacties op Marion Pauw hieronder. Er waren ook fans van de actie van Marion: Bekijk hieronder de Eilandraad waar Marion Pauw wordt weggestemd. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Expeditie Robinson-fans slopen Marion Pauw op Twitter: "Schijtwijf"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV