Wilfred Genee strikt Jan Boskamp voor Veronica Offside: "Hij nam maar één sateetje!"

Wilfred Genee strikt Jan Boskamp voor Veronica Offside: "Hij nam maar één sateetje!"

Woensdag 7 september 2022 om 08:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> strikt Jan Boskamp voor <em>Veronica Offside</em>: &quot;Hij nam maar één sateetje!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Naast Vandaag Inside presenteert Wilfred Genee tegenwoordig ook Veronica Offside, elke maandag en vrijdag om 20.25 uur te zien op Veronica. In het praatprogramma over voetbal is vanaf aanstaande maandag weer plek voor Jan Boskamp, die na het cancelen van VTBL zijn agenda vrij heeft. Genee vertelt met Boskamp te hebben geluncht. Bij die lunch bestelde Boskamp "maar één sateetje", aldus een verwonderde Genee. "Hij is aan het matigen!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Naast Vandaag Inside presenteert Wilfred Genee tegenwoordig ook Veronica Offside, elke maandag en vrijdag om 20.25 uur te zien op Veronica. In het praatprogramma over voetbal is vanaf aanstaande maandag weer plek voor Jan Boskamp, die na het cancelen van VTBL zijn agenda vrij heeft. Genee vertelt met Boskamp te hebben geluncht. Bij die lunch bestelde Boskamp "maar één sateetje", aldus een verwonderde Genee. "Hij is aan het matigen!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's