ZIEN: trailer Grutte Pier met laatste rol voor Bram van der Vlugt

ZIEN: trailer Grutte Pier met laatste rol voor Bram van der Vlugt

Just Film heeft de eerste trailer vrijgegeven van de historische film Grutte Pier. Naast een hoofdrol voor Milan van Weelden speelt Bram van der Vlugt zijn laatste rol in deze productie. Hij overleed eind 2020 op 86-jarige leeftijd aan de gevolgen van corona. Bekijk hieronder de trailer van de film Grutte Pier.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: trailer <em>Grutte Pier</em> met laatste rol voor Bram van der Vlugt Just Film heeft de eerste trailer vrijgegeven van de historische film Grutte Pier. Naast een hoofdrol voor Milan van Weelden speelt Bram van der Vlugt zijn laatste rol in deze productie. Hij overleed eind 2020 op 86-jarige leeftijd aan de gevolgen van corona. Bekijk hieronder de trailer van de film Grutte Pier. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Fryslan boppe!De film vertelt het magische verhaal van Friese kleigrond, de bodem waar zoveel bloed is verspild, waar zoveel mensen het leven lieten voor hun vrijheid en waar zoveel geest in die aarde zit dat het tot op de dag van vandaag voelbaar moet zijn. CastNaast Milan van Weelden zijn ook Elske DeWall, Carla DeBruine, Bram van der Vlugt, Syb van der Ploeg, Jan Arendz en Cas Jansen te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Steven de Jong (De Schippers van de Kameleon, Snuf de Hond, De Hel van 63) Vanaf 27 oktober 2022 is de film Grutte Pier te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Historie, Drama.
Trailer :
ZIEN: trailer Grutte Pier met laatste rol voor Bram van der Vlugt

Fryslan boppe!
De film vertelt het magische verhaal van Friese kleigrond, de bodem waar zoveel bloed is verspild, waar zoveel mensen het leven lieten voor hun vrijheid en waar zoveel geest in die aarde zit dat het tot op de dag van vandaag voelbaar moet zijn.

Cast
Naast Milan van Weelden zijn ook Elske DeWall, Carla DeBruine, Bram van der Vlugt, Syb van der Ploeg, Jan Arendz en Cas Jansen te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Steven de Jong (De Schippers van de Kameleon, Snuf de Hond, De Hel van 63)

Vanaf 27 oktober 2022 is de film Grutte Pier te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Historie, Drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV