Britse koningin Elizabeth overleden, bekijk haar bekroning (1953)

Britse koningin Elizabeth overleden, bekijk haar bekroning (1953)

Donderdag 8 september 2022 om 20:40

Queen Elizabeth II is op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral overleden. Volgens het Britse paleis is ze in vredige toestand overleden. Elizabeth zat 70 jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis.

Tekst gaat verder onder de video.

Britse <em>koningin Elizabeth</em> overleden, bekijk haar <em>bekroning</em> (1953) Queen Elizabeth II is op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral overleden. Volgens het Britse paleis is ze in vredige toestand overleden. Elizabeth zat 70 jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis. Tekst gaat verder onder de video. BekroningNa de dood van haar vader, George VI, werd Elizabeth II in februari 19523 koningin. De kroning vond op 2 juni 1953 plaats in de Westminster Abbey in Londen. Sinds eind 2007 is Elizabeth II de oudste Engelse regerende monarch aller tijden. Queen Elizabeth vierde begin van 2022 nog haar 70-jarig jubileum op de troon. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Zorgen over gezondheid Queen Elizabeth nemen toe Bekijk deze video » Zien: Terugblik op het indrukwekkende leven van Queen Elizabeth II Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekroning
Na de dood van haar vader, George VI, werd Elizabeth II in februari 19523 koningin. De kroning vond op 2 juni 1953 plaats in de Westminster Abbey in Londen. Sinds eind 2007 is Elizabeth II de oudste Engelse regerende monarch aller tijden. Queen Elizabeth vierde begin van 2022 nog haar 70-jarig jubileum op de troon.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's