De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint het zevende seizoen van De geknipte gast, het praatprogramma waarin Özcan Akyol zijn gasten ontvangt in de kapsalon. Terwijl ze plaatsnemen in de kappersstoel ondervraagt Akyol ze over hun carrière en leven. ActueelElke week is er wel een prominente Nederlander het middelpunt van een actuele of culturele gebeurtenis. Een toonaangevend evenement zoals een theaterpremière, een politiek debat, een prijsuitreiking of een boekpresentatie. Daarom nodigt Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, elke week een bekende Nederlander uit voor een goed gesprek. MiljuschkaIn de eerste aflevering van het zevende seizoen ontvangt Akyol Miljuschka Witzenhausen. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over haar leven. We kennen Miljuschka als tv-kok en voedselgoeroe in programma's als RTL Boulevard, maar inmiddels ook als de dochter van Astrid Holleeder - de bedreigde zus van Willem. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Miljuschka Witzenhausen is fan van zeewier eten Bekijk deze video » Video: Miljuschka Witzenhausen hield moeder tegen om oom Willem Holleeder te vermoorden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 9 September 2022 om 21:30

Vanavond begint het zevende seizoen van De geknipte gast, het praatprogramma waarin Özcan Akyol zijn gasten ontvangt in de kapsalon. Terwijl ze plaatsnemen in de kappersstoel ondervraagt Akyol ze over hun carrière en leven.

Actueel
Elke week is er wel een prominente Nederlander het middelpunt van een actuele of culturele gebeurtenis. Een toonaangevend evenement zoals een theaterpremière, een politiek debat, een prijsuitreiking of een boekpresentatie. Daarom nodigt Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, elke week een bekende Nederlander uit voor een goed gesprek.

Miljuschka
In de eerste aflevering van het zevende seizoen ontvangt Akyol Miljuschka Witzenhausen. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over haar leven. We kennen Miljuschka als tv-kok en voedselgoeroe in programma's als RTL Boulevard, maar inmiddels ook als de dochter van Astrid Holleeder - de bedreigde zus van Willem.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Geknipte Gast

Actuele video's

Meer actuele video's