Nynke de Jong in Khalid & Sophie over de voorgangers van King Charles III (video)

Nynke de Jong in Khalid & Sophie over de voorgangers van King Charles III (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Nynke de Jong in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over de voorgangers van <em>King Charles III</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. In Khalid & Sophie vertelde hobby-historicus Nynke de Jong over de voorgangers van Charles III, en dan met name over Charles I en Charles II. Volgens De Jong is dat nou net niet de traditie waar de huidige koning van het Verenigd Koninkrijk in wil staan. 'Ook hij schaft op een gegeven moment het parlement af.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nynke de Jong in Khalid & Sophie over de voorgangers van King Charles III (video)

In Khalid & Sophie vertelde hobby-historicus Nynke de Jong over de voorgangers van Charles III, en dan met name over Charles I en Charles II. Volgens De Jong is dat nou net niet de traditie waar de huidige koning van het Verenigd Koninkrijk in wil staan. 'Ook hij schaft op een gegeven moment het parlement af.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's