Holland's Got Talent gemist? Britt Jongejan ontroert jurylid Dan Karaty

Holland's Got Talent gemist? Britt Jongejan ontroert jurylid Dan Karaty

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Britt Jongejan is veel gepest en heeft daar erg last van gehad. Ze zingt 'Anyone' van Demi Lovato tijdens haar auditie en weet daar jurylid Dan Karaty flink mee te raken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Britt Jongejan</em> ontroert jurylid Dan Karaty Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Britt Jongejan is veel gepest en heeft daar erg last van gehad. Ze zingt 'Anyone' van Demi Lovato tijdens haar auditie en weet daar jurylid Dan Karaty flink mee te raken. Tekst gaat verder onder de video. Britt JongejanDeventenaar Britt Jongejan is pas 22 jaar jong, maar heeft als veel meegemaakt. Ze werd vroeger veel gepest en kon haar ei kwijt in het zingen. Ze maakt veel indruk op de juryleden van Holland's Got Talent en krijgt zelfs een staande ovatie. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Britt Jongejan ontroert jurylid Dan Karaty

Britt Jongejan
Deventenaar Britt Jongejan is pas 22 jaar jong, maar heeft als veel meegemaakt. Ze werd vroeger veel gepest en kon haar ei kwijt in het zingen. Ze maakt veel indruk op de juryleden van Holland's Got Talent en krijgt zelfs een staande ovatie.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's