Robbert Doornbos over Nyck de Vries: "Zat helemaal niet lekker in die auto"

Robbert Doornbos over Nyck de Vries: "Zat helemaal niet lekker in die auto"

Zondag 11 september 2022 om 22:11

Max Verstappen schrijft opnieuw sportgeschiedenis. Na zijn zege in Zandvoort doet Max het zondag gewoon weer op de Grand Prix in Monza. De Red Bull-coureur startte naast Nederlander Nyck de Vries en die haalde ook het maximale uit zijn race. F1-deskundige Robert Doornbos blikt in RTL Boulevard terug op race.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robbert Doornbos</em> over <em>Nyck de Vries</em>: &quot;Zat helemaal niet lekker in die auto&quot; Max Verstappen schrijft opnieuw sportgeschiedenis. Na zijn zege in Zandvoort doet Max het zondag gewoon weer op de Grand Prix in Monza. De Red Bull-coureur startte naast Nederlander Nyck de Vries en die haalde ook het maximale uit zijn race. F1-deskundige Robert Doornbos blikt in RTL Boulevard terug op race. Tekst gaat verder onder de video. Nyck de VriesDe Vries is de zesde Nederlander ooit die punten pakt in de koningsklasse. Het was bovendien de eerste keer dat twee Nederlanders tegelijkertijd in de punten vielen. "Door de adrenaline hield Nyck het vol, maar hij zat helemaal niet lekker in die auto", aldus Robert Doornbos. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robbert Doornbos over Nyck de Vries: "Zat helemaal niet lekker in die auto"

Nyck de Vries
De Vries is de zesde Nederlander ooit die punten pakt in de koningsklasse. Het was bovendien de eerste keer dat twee Nederlanders tegelijkertijd in de punten vielen. "Door de adrenaline hield Nyck het vol, maar hij zat helemaal niet lekker in die auto", aldus Robert Doornbos.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's