Humberto gemist? Wilma sloot haar gas af en doucht nu met emmer en washandje

Humberto gemist? Wilma sloot haar gas af en doucht nu met emmer en washandje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Wilma sloot haar gas af en doucht nu met emmer en washandje Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. De 61-jarige Wilma schoof zondagavond aan bij Humberto op zondag om een schrijnend voorbeeld te geven van de gevolgen van de torenhoge gasprijzen. Ze besloot een week geleden haar gas af te sluiten, omdat ze geen zevenhonderd euro per maand kan betalen. Daarmee is ze zeker niet de enige in Nederland, maar het maakt eens te meer pijnlijk duidelijk hoe penibel de situatie is. Wilma kookt nu met een Airfryer en de magnetron en moet douchen met een emmer en een washandje, "net zoals vroeger". Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Wilma sloot haar gas af en doucht nu met emmer en washandje

De 61-jarige Wilma schoof zondagavond aan bij Humberto op zondag om een schrijnend voorbeeld te geven van de gevolgen van de torenhoge gasprijzen. Ze besloot een week geleden haar gas af te sluiten, omdat ze geen zevenhonderd euro per maand kan betalen. Daarmee is ze zeker niet de enige in Nederland, maar het maakt eens te meer pijnlijk duidelijk hoe penibel de situatie is. Wilma kookt nu met een Airfryer en de magnetron en moet douchen met een emmer en een washandje, "net zoals vroeger".

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's