Humberto Tan verontwaardigd: "Waarom zoomt camera in op billen Meghan Markle?!"

Humberto Tan verontwaardigd: "Waarom zoomt camera in op billen Meghan Markle?!"

Dit weekend zagen we een reünie van prins William en Kate Middleton met hun 'afvallige' familieleden prins Harry en Meghan Markle. Ze bezochten de bloemenzee bij Windsor Castle ter ere van de overleden Queen Elizabeth II. Humberto Tan heeft echter oog voor hele andere zaken: "Waarom zoomt de cameraman in op de billen van Meghan Markle?!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto Tan</em> verontwaardigd: &quot;Waarom zoomt camera in op billen <em>Meghan Markle</em>?!&quot; Dit weekend zagen we een reünie van prins William en Kate Middleton met hun 'afvallige' familieleden prins Harry en Meghan Markle. Ze bezochten de bloemenzee bij Windsor Castle ter ere van de overleden Queen Elizabeth II. Humberto Tan heeft echter oog voor hele andere zaken: "Waarom zoomt de cameraman in op de billen van Meghan Markle?!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. BijzonderVoormalig correspondent van het Verenigd Koninkrijk Tim de Wit is net bezig met een serieus relaas over hoe bijzonder de reünie van prins William en prins Harry is als Tan zich niet kan inhouden bij het bekijken van de beelden. Hoewel er (gespeelde) verontwaardiging doorklinkt in zijn stem, heeft De Wit hem door: "Het is maar net waar je naar wil kijken..." Dat de beeldschone Markle de aandacht van Tan trekt mag geen verrassing heten. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto Tan verontwaardigd: "Waarom zoomt camera in op billen Meghan Markle?!"

Bijzonder
Voormalig correspondent van het Verenigd Koninkrijk Tim de Wit is net bezig met een serieus relaas over hoe bijzonder de reünie van prins William en prins Harry is als Tan zich niet kan inhouden bij het bekijken van de beelden. Hoewel er (gespeelde) verontwaardiging doorklinkt in zijn stem, heeft De Wit hem door: "Het is maar net waar je naar wil kijken..." Dat de beeldschone Markle de aandacht van Tan trekt mag geen verrassing heten.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's