Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang'

Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang'

Nederland lijkt al te klein te worden voor zangeres Davina Michelle, want ze lijkt ook Duitsland te gaan veroveren. Humberto Tan verrast Davina met een wel érg agressieve Duitstalige versie van haar grote doorbraakhit 'Duurt te lang'. Humberto schreeuwt door de studio: "Dauert zu lang, ich stehe hier eine Weile!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Humberto Tan</em> verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang' Nederland lijkt al te klein te worden voor zangeres Davina Michelle, want ze lijkt ook Duitsland te gaan veroveren. Humberto Tan verrast Davina met een wel érg agressieve Duitstalige versie van haar grote doorbraakhit 'Duurt te lang'. Humberto schreeuwt door de studio: "Dauert zu lang, ich stehe hier eine Weile!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. "Superkut!"Hoewel het een behoorlijk gênante vertoning van Humberto is, ontstaat er toch grote hilariteit in de studio - zowel bij het publiek als de tafelgasten. De krijgen behoorlijk de slappe lach van de schaamteloze uitbarsting van de presentator, maar is dat een lach omdat het zo grappig is of één van plaatsvervangende schaamte? Humberto lijkt zichzelf wel erg leuk te vinden, maar Davina heeft een duidelijke mening over Duitstalige nummers: "Klinkt superkut!" Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Humberto Tan verrast Davina Michelle met agressieve Duitse versie van 'Duurt te lang'

"Superkut!"
Hoewel het een behoorlijk gênante vertoning van Humberto is, ontstaat er toch grote hilariteit in de studio - zowel bij het publiek als de tafelgasten. De krijgen behoorlijk de slappe lach van de schaamteloze uitbarsting van de presentator, maar is dat een lach omdat het zo grappig is of één van plaatsvervangende schaamte? Humberto lijkt zichzelf wel erg leuk te vinden, maar Davina heeft een duidelijke mening over Duitstalige nummers: "Klinkt superkut!"

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's