Zien: Tom Grennan zingt nieuwe hit 'All These Nights' live bij Humberto

Zien: Tom Grennan zingt nieuwe hit 'All These Nights' live bij Humberto

Monday 12 September 2022 om 09:20

De Britse singer-songwriter Tom Grennan brak in 2021 door met zijn hits 'Little Bit of Love' en 'Let's Go Home Together' (een duet met Ella Henderson), die allebei de top tien in het Verenigd Koninkrijk haalden. Humberto Tan strikte de zanger voor een optreden in zijn talkshow.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Tom Grennan</em> zingt nieuwe hit 'All These Nights' live bij <em>Humberto</em> De Britse singer-songwriter Tom Grennan brak in 2021 door met zijn hits 'Little Bit of Love' en 'Let's Go Home Together' (een duet met Ella Henderson), die allebei de top tien in het Verenigd Koninkrijk haalden. Humberto Tan strikte de zanger voor een optreden in zijn talkshow. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe singleIn eigen land is Grennan in rap tempo uitgegroeid tot een superster en 'Little Bit of Love' en 'Don't Break the Heart' haalden ook de Nederlandse hitlijsten. Onlangs bracht Grennan zijn nieuwste single 'All These Nights' uit, die hij live ten gehore bracht in Humberto op zondag. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Tom Grennan zingt nieuwe hit 'All These Nights' live bij Humberto

Nieuwe single
In eigen land is Grennan in rap tempo uitgegroeid tot een superster en 'Little Bit of Love' en 'Don't Break the Heart' haalden ook de Nederlandse hitlijsten. Onlangs bracht Grennan zijn nieuwste single 'All These Nights' uit, die hij live ten gehore bracht in Humberto op zondag.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's