Bekijk de promo: Ewout Genemans maakt kennis met de uitvaartbranche

Bekijk de promo: Ewout Genemans maakt kennis met de uitvaartbranche

Ewout Genemans dompelt zich in deze serie onder in de wereld van misdaad, dood en drugs. Hij loopt mee mee met speciale eenheden van veiligheidsdiensten en opent deuren die meestal gesloten blijven. Vanavond gaat het over de uitvaartbranche.

De dood
Met de RTL 5-serie 'Ewout' duikt Ewout Genemans in de wereld van de uitvaartindustrie en ontdekt hij wie toch de mensen zijn die met de dood hun brood verdienen. Bekijk het fragment hieronder.

Ewout is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ewout terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de promo: <em>Ewout Genemans</em> maakt kennis met de <em>uitvaartbranche</em> Ewout Genemans dompelt zich in deze serie onder in de wereld van misdaad, dood en drugs. Hij loopt mee mee met speciale eenheden van veiligheidsdiensten en opent deuren die meestal gesloten blijven. Vanavond gaat het over de uitvaartbranche. De doodMet de RTL 5-serie 'Ewout' duikt Ewout Genemans in de wereld van de uitvaartindustrie en ontdekt hij wie toch de mensen zijn die met de dood hun brood verdienen. Bekijk het fragment hieronder. Ewout is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ewout terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Ewout: moord in een toeristenoord gemist? Sjoerd Brok over bloedbad in Mexico Bekijk deze video » Zien: Neergeschoten man in Ewout: moord in een toeristenoord maakt weinig indruk op kinderen Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo: Ewout Genemans maakt kennis met de uitvaartbranche

Actuele video's

Meer actuele video's