Kassa: boodschappenmandje flink duurder, margarine zelfs 68% in prijs gestegen

Kassa: boodschappenmandje flink duurder, margarine zelfs 68% in prijs gestegen

Dinsdag 13 september 2022 om 13:06

Consumentenprogramma Kassa vergelijkt al jaren de prijzen van de verschillende supermarkten en nu alles duurder wordt vanwege de torenhoge inflatie is het de hoogste tijd om het bekende Boodschappenmandje weer eens van stal te halen. De prijzen van 26 alledaagse producten werden vergeleken bij ALDI, Albert Heijn, PLUS, Dirk, Jumbi & Lidl en daar kwam uit naar voren dat die bijna allemaal flink duurder zijn geworden, met uitschieters zoals een prijsstijging van maar liefst 68% voor een kuipje margarine.

Bekijk alle resultaten van KASSA's Boodschappenmandje hieronder

Kassa: <em>boodschappenmandje</em> flink duurder, margarine zelfs 68% in prijs gestegen Consumentenprogramma Kassa vergelijkt al jaren de prijzen van de verschillende supermarkten en nu alles duurder wordt vanwege de torenhoge inflatie is het de hoogste tijd om het bekende Boodschappenmandje weer eens van stal te halen. De prijzen van 26 alledaagse producten werden vergeleken bij ALDI, Albert Heijn, PLUS, Dirk, Jumbi & Lidl en daar kwam uit naar voren dat die bijna allemaal flink duurder zijn geworden, met uitschieters zoals een prijsstijging van maar liefst 68% voor een kuipje margarine. Bekijk alle resultaten van KASSA's Boodschappenmandje hieronder Consumentenprogramma Kassa is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: #ikredhetnietmeer zet grote financiële zorgen op de kaart Bekijk deze video » Huub Stapel slacht Schiphol-directeur Benschop: 'Schop onder zijn hol en salaris terugbrengen' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Kassa: boodschappenmandje flink duurder, margarine zelfs 68% in prijs gestegen

Consumentenprogramma Kassa is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's