Zien: Nikkie de Jager deelt unieke video van trouwdag

Zien: Nikkie de Jager deelt unieke video van trouwdag

Tuesday 13 September 2022 om 21:08

Nikkie de Jager is getrouwd met haar Dylan. In RTL Boulevard zag je de eerste beelden van de trouwdag.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Nikkie de Jager</em> deelt unieke video van trouwdag Nikkie de Jager is getrouwd met haar Dylan. In RTL Boulevard zag je de eerste beelden van de trouwdag. Lees verder onder de video. Social mediaNikkie de Jager gunt haar volgers een uniek kijkje in haar trouwdag. Op haar YouTube-kanaal plaatst ze een video waarin ze alle details van haar bijzondere dag deelt: van haar jurk en haar make-uplook tot het moment dat ze haar verloofde voor het eerst ziet. In RTL Boulevard wordt er nagepraat. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Zien: Nikkie de Jager deelt unieke video van trouwdag

Social media
Nikkie de Jager gunt haar volgers een uniek kijkje in haar trouwdag. Op haar YouTube-kanaal plaatst ze een video waarin ze alle details van haar bijzondere dag deelt: van haar jurk en haar make-uplook tot het moment dat ze haar verloofde voor het eerst ziet. In RTL Boulevard wordt er nagepraat.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's