Teun van de Keuken en Yvette van Boven kibbelen erop los in Op1: "Spaghetti is fout!"

Teun van de Keuken en Yvette van Boven kibbelen erop los in Op1: "Spaghetti is fout!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Teun van de Keuken</em> en Yvette van Boven kibbelen erop los in <em>Op1</em>: &quot;Spaghetti is fout!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Televisiekok Yvette van Boven en onderzoeksjournalist Teun van de Keuken (bekend van onder meer Keuringsdienst van waarde) maken samen de podcast Etenstijd, waarin bijna alle aan eten gerelateerde onderwerpen de revue passeren. Op1-presentatrice Margje Fikse wil graag van ze weten wat ze die avond hebben gegeten. Waar Van Boven het met kliekjes heeft gedaan, bereidde Van de Keuken een pasta met onder meer broccoli en ansjovis. De gebruikte pasta? "Spaghetti, en dat vind jij dan altijd fout!" zegt Van de Keuken, wijzend naar Van Boven. Volgens haar moet je de pasta altijd aanpassen aan de maat van de groente. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Teun van de Keuken en Yvette van Boven kibbelen erop los in Op1: "Spaghetti is fout!"

Televisiekok Yvette van Boven en onderzoeksjournalist Teun van de Keuken (bekend van onder meer Keuringsdienst van waarde) maken samen de podcast Etenstijd, waarin bijna alle aan eten gerelateerde onderwerpen de revue passeren. Op1-presentatrice Margje Fikse wil graag van ze weten wat ze die avond hebben gegeten. Waar Van Boven het met kliekjes heeft gedaan, bereidde Van de Keuken een pasta met onder meer broccoli en ansjovis. De gebruikte pasta? "Spaghetti, en dat vind jij dan altijd fout!" zegt Van de Keuken, wijzend naar Van Boven. Volgens haar moet je de pasta altijd aanpassen aan de maat van de groente.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's