ZIEN: waanzinnige trailer Babylon met Brad Pitt en Margot Robbie

ZIEN: waanzinnige trailer Babylon met Brad Pitt en Margot Robbie

Woensdag 14 september 2022 om 17:42

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de film Babylon. De champagne kurken knallen want de nieuwe productie van meesterregisseur Damien Chazelle (Whiplash en La La Land) komt begin volgend jaar in de bioscopen. En wij kunnen niet wachten! Bekijk hieronder de trailer van Babylon.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: waanzinnige trailer <em>Babylon</em> met Brad Pitt en Margot Robbie Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de film Babylon. De champagne kurken knallen want de nieuwe productie van meesterregisseur Damien Chazelle (Whiplash en La La Land) komt begin volgend jaar in de bioscopen. En wij kunnen niet wachten! Bekijk hieronder de trailer van Babylon. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. "A tale of outsized ambition and outrageous excess"Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van de jaren 1920, tijdens de grote overgang van stomme films naar talkies, en concentreert zich op een mix van historische en fictieve personages. De film toont de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood. CastNaast Brad Pitt (Bullet Train) en Margot Robbie (I'Tonya) zijn ook Samara Weaving (Ready or Not), Tobey Maguire (Spider-man) en Lukas Haas (Inception) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Damien Chazelle (First Man). Vanaf 19 januari 2022 is de film Babylon te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama. Trailer La La Land Bekijk deze trailer » Trailer Whiplash Bekijk deze trailer »
Trailer :
ZIEN: waanzinnige trailer Babylon met Brad Pitt en Margot Robbie

"A tale of outsized ambition and outrageous excess"
Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van de jaren 1920, tijdens de grote overgang van stomme films naar talkies, en concentreert zich op een mix van historische en fictieve personages. De film toont de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

Cast
Naast Brad Pitt (Bullet Train) en Margot Robbie (I'Tonya) zijn ook Samara Weaving (Ready or Not), Tobey Maguire (Spider-man) en Lukas Haas (Inception) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Damien Chazelle (First Man).

Vanaf 19 januari 2022 is de film Babylon te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama.

Actuele video's

Meer actuele video's