HLF8: 'Ferry Doedens, hoeveel verdien je nou eigenlijk met OnlyFans?'

HLF8: 'Ferry Doedens, hoeveel verdien je nou eigenlijk met OnlyFans?'

OnlyFans-Ferry Doedens gaat het theater in met een stuk met de toepasselijke titel OnlyFerry en zat woensdag bij HLF8 om het daarover te hebben met Hélène Hendriks en Roos Schlikker. De dames wilden echter eerst wel eens even precies weten hoeveel de voormalige soapacteur nou eigenlijk verdient met het plaatsen van pikante naaktkiekjes. Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

HLF8: 'Ferry Doedens, hoeveel verdien je nou eigenlijk met <em>OnlyFans</em>?' OnlyFans-Ferry Doedens gaat het theater in met een stuk met de toepasselijke titel OnlyFerry en zat woensdag bij HLF8 om het daarover te hebben met Hélène Hendriks en Roos Schlikker. De dames wilden echter eerst wel eens even precies weten hoeveel de voormalige soapacteur nou eigenlijk verdient met het plaatsen van pikante naaktkiekjes. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV