HLF8: 'Ferry Doedens, hoeveel verdien je nou eigenlijk met OnlyFans?'

HLF8: 'Ferry Doedens, hoeveel verdien je nou eigenlijk met OnlyFans?'

Thursday 15 September 2022 om 10:02

OnlyFans-Ferry Doedens gaat het theater in met een stuk met de toepasselijke titel OnlyFerry en zat woensdag bij HLF8 om het daarover te hebben met Hélène Hendriks en Roos Schlikker. De dames wilden echter eerst wel eens even precies weten hoeveel de voormalige soapacteur nou eigenlijk verdient met het plaatsen van pikante naaktkiekjes. Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

HLF8: 'Ferry Doedens, hoeveel verdien je nou eigenlijk met <em>OnlyFans</em>?' OnlyFans-Ferry Doedens gaat het theater in met een stuk met de toepasselijke titel OnlyFerry en zat woensdag bij HLF8 om het daarover te hebben met Hélène Hendriks en Roos Schlikker. De dames wilden echter eerst wel eens even precies weten hoeveel de voormalige soapacteur nou eigenlijk verdient met het plaatsen van pikante naaktkiekjes. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's