Zien: Deze drie programma's zijn genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

Zien: Deze drie programma's zijn genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

Friday 16 September 2022 om 21:20

Even tot hier, Het Jachtseizoen en De Bevers zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2022. De genomineerde programma's werden vrijdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Deze <em>drie programma's</em> zijn genomineerd voor <em>Gouden Televizier-Ring</em> Even tot hier, Het Jachtseizoen en De Bevers zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2022. De genomineerde programma's werden vrijdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Tekst gaat verder onder de video. Televizier-Ring 2022Aran Bade en Lex Uiting gingen samen op pad, om de genomineerden te verrassen. "We krijgen allemaal complimentjes. Nu blijkt dat echte televisie gewoon geaccepteerd wordt door de mensen", aldus zanger en realityster John de Bever. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Deze drie programma's zijn genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

Televizier-Ring 2022
Aran Bade en Lex Uiting gingen samen op pad, om de genomineerden te verrassen. "We krijgen allemaal complimentjes. Nu blijkt dat echte televisie gewoon geaccepteerd wordt door de mensen", aldus zanger en realityster John de Bever.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's