NOS Journaal: Uitvaart Koningin Elizabeth II gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Journaal: Uitvaart Koningin Elizabeth II gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Journaal: Uitvaart Koningin Elizabeth II gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vandaag vindt de uitvaart van Queen Elizabeth II plaats. De koningin van Engeland overleed op donderdag 8 september op 96-jarige leeftijd. De NOS is er vanaf 11.00 uur bij voor een live verslag, dat tot 17.00 uur duurt. Je kunt de uitvaart ook kijken op de livestream via Gids.tv. Koning Willem-AlexanderDe uitvaart wordt gehouden in Westminster Abbey en zal worden bijgewoond door zo’n tweeduizend mensen, onder wie tal van staatshoofden en regeringsleiders. Zo zijn ook koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix uitgenodigd voor de plechtigheid. StudioDe presentatie van de uitvaart is in handen van Jeroen Overbeek. In de studio spreekt hij met onder anderen oud-NOS-correspondent voor het Verenigd Koninkrijk Tim de Wit. Vanuit Londen doen correspondent Fleur Launspach en Gerri Eickhof verslag. Vanaf 19.00 uur zendt NPO 2 een overzicht uit met de gebeurtenissen van vandaag. Bekijk ook Zien: Arjen Lubach choqueert met beelden van overleden Queen Elizabeth in De Avondshow Bekijk deze video » Jinek: '30 uur wachten om Queen Elizabeth te zien, in rij van 5 km' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 19 September 2022 om 17:00

Vandaag vindt de uitvaart van Queen Elizabeth II plaats. De koningin van Engeland overleed op donderdag 8 september op 96-jarige leeftijd. De NOS is er vanaf 11.00 uur bij voor een live verslag, dat tot 17.00 uur duurt. Je kunt de uitvaart ook kijken op de livestream via Gids.tv.

Koning Willem-Alexander
De uitvaart wordt gehouden in Westminster Abbey en zal worden bijgewoond door zo’n tweeduizend mensen, onder wie tal van staatshoofden en regeringsleiders. Zo zijn ook koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix uitgenodigd voor de plechtigheid.

Studio
De presentatie van de uitvaart is in handen van Jeroen Overbeek. In de studio spreekt hij met onder anderen oud-NOS-correspondent voor het Verenigd Koninkrijk Tim de Wit. Vanuit Londen doen correspondent Fleur Launspach en Gerri Eickhof verslag. Vanaf 19.00 uur zendt NPO 2 een overzicht uit met de gebeurtenissen van vandaag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Journaal

Actuele video's

Meer actuele video's