Louis van Gaal haalt uit naar media bij Humberto: "Dat vind ik zó ver beneden peil"

Louis van Gaal haalt uit naar media bij Humberto: "Dat vind ik zó ver beneden peil"

Maandag 19 september 2022 om 08:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> haalt uit naar media bij <em>Humberto</em>: &quot;Dat vind ik zó ver beneden peil&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Bondscoach Louis van Gaal schoof zondagavond aan bij Humberto op zondag, en dat levert natuurlijk gegarandeerd interessante televisie op. Humberto Tan wilde weten of Van Gaal zondag nog opvallende dingen had gezien bij de wedstrijden PSV - Feyenoord en AZ - Ajax, waarin veel spelers van Oranje actief waren. Een logische vraag, maar Van Gaal verandert het meteen in een aanval op de media: "Ik wil niet via de media praten. Ik krijg altijd vragen uit de media: die kan er toch helemaal niks van. En dan moet ik antwoord geven! Dat vind ik zó ver beneden peil." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Louis van Gaal haalt uit naar media bij Humberto: "Dat vind ik zó ver beneden peil"

Bondscoach Louis van Gaal schoof zondagavond aan bij Humberto op zondag, en dat levert natuurlijk gegarandeerd interessante televisie op. Humberto Tan wilde weten of Van Gaal zondag nog opvallende dingen had gezien bij de wedstrijden PSV - Feyenoord en AZ - Ajax, waarin veel spelers van Oranje actief waren. Een logische vraag, maar Van Gaal verandert het meteen in een aanval op de media: "Ik wil niet via de media praten. Ik krijg altijd vragen uit de media: die kan er toch helemaal niks van. En dan moet ik antwoord geven! Dat vind ik zó ver beneden peil."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's