Kees van der Spek woest op Tahmina Akefi, vriendin Peter R. de Vries: "Niet fris"

Kees van der Spek woest op Tahmina Akefi, vriendin Peter R. de Vries: "Niet fris"

In de podcast De geboden van Slagter en Dresselhuys van Jan Slagter en Cisca Dresselhuys heeft Kees van der Spek keihard uitgehaald naar de vriendin van Peter R. de Vries, Tahmina Akefi. Die komt met een onthullend boek over hun liefdesverhaal - en dat vindt Van der Spek op zijn zachtst gezegd "niet fris".

Lees verder onder de video.

<em>Kees van der Spek</em> woest op Tahmina Akefi, vriendin <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Niet fris&quot; In de podcast De geboden van Slagter en Dresselhuys van Jan Slagter en Cisca Dresselhuys heeft Kees van der Spek keihard uitgehaald naar de vriendin van Peter R. de Vries, Tahmina Akefi. Die komt met een onthullend boek over hun liefdesverhaal - en dat vindt Van der Spek op zijn zachtst gezegd "niet fris". Lees verder onder de video. "Ineens op de voorgrond"Van der Spek gaat er met gestrekt been in en heeft duidelijk geen hoge pet op van Akefi. "Ik heb Peter ook nauwelijks over haar gehoord, moet ik zeggen. Ik heb ook begrepen dat het constant aan en uit was, dat het geen constante relatie was. Ik denk dat ze het nu postuum heel groot maakt. [...] Ze hield zich altijd afzijdig en is nu ineens heel veel op de voorgrond. Volgens mij brengt ze daar meer verdriet mee teweeg dan dat ze daar iemand mee helpt." Akefi vindt de teksten van Van der Spek "bedroevend". Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor Bekijk deze video » Kees van der Spek over witwaszaak Frits van Eerd: "Puur te maken met autosport hobby" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Ineens op de voorgrond"
Van der Spek gaat er met gestrekt been in en heeft duidelijk geen hoge pet op van Akefi. "Ik heb Peter ook nauwelijks over haar gehoord, moet ik zeggen. Ik heb ook begrepen dat het constant aan en uit was, dat het geen constante relatie was. Ik denk dat ze het nu postuum heel groot maakt. [...] Ze hield zich altijd afzijdig en is nu ineens heel veel op de voorgrond. Volgens mij brengt ze daar meer verdriet mee teweeg dan dat ze daar iemand mee helpt." Akefi vindt de teksten van Van der Spek "bedroevend".

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's