Peter Pannenkoek in Dit Was Het Nieuws: Nederlandse voetballers moeten gaan tongen in Qatar (video)

Peter Pannenkoek in Dit Was Het Nieuws: Nederlandse voetballers moeten gaan tongen in Qatar (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 15 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Peter Pannenkoek</em> in <em>Dit Was Het Nieuws</em>: Nederlandse voetballers moeten gaan tongen in <em>Qatar</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 15 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het deze week niet alleen over het overlijden van Queen Elizabeth. Peter Pannenkoek stelde een nieuwe juichactie voor, later dit jaar op het WK in Qatar. Vanwege het vreselijke feit dat in dit land nog steeds de doodstraf op homoseksualiteit staat, leek het Peter leuk als de Nederlandse voetballers na elk doelpunt van blijdschap met elkaar gaan tongen. Ze moeten dan wel het shirt aanhouden natuurlijk. Waarom? Bekijk dat in de video hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Peter Pannenkoek in Dit Was Het Nieuws: Nederlandse voetballers moeten gaan tongen in Qatar (video)

In Dit Was Het Nieuws ging het deze week niet alleen over het overlijden van Queen Elizabeth. Peter Pannenkoek stelde een nieuwe juichactie voor, later dit jaar op het WK in Qatar. Vanwege het vreselijke feit dat in dit land nog steeds de doodstraf op homoseksualiteit staat, leek het Peter leuk als de Nederlandse voetballers na elk doelpunt van blijdschap met elkaar gaan tongen. Ze moeten dan wel het shirt aanhouden natuurlijk. Waarom? Bekijk dat in de video hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's