Maandag in Chateau Meiland: "Hakken, hakken, hakken!" (video)

Maandag in Chateau Meiland: "Hakken, hakken, hakken!" (video)

Monday 19 September 2022 om 17:00

Maandagavond moet Martien in Chateau Meiland knoppen doorhakken. Alle Meiland vrouwen, inclusief Clairtje scanderen: "Hakken, hakken, hakken!" Martien heeft het namelijk moeilijk met het bepalen waar woonaccessoires 'Kees' en waar het object 'ei' moeten komen in de nieuwe kleinere woning. De verhuizers kunnen elk moment arriveren met de pronkstukken. Krijgt Martien het op de zenuwen of komt hij tijdig tot de juiste beslissing?

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder:

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: &quot;Hakken, hakken, hakken!&quot; (video) Maandagavond moet Martien in Chateau Meiland knoppen doorhakken. Alle Meiland vrouwen, inclusief Clairtje scanderen: "Hakken, hakken, hakken!" Martien heeft het namelijk moeilijk met het bepalen waar woonaccessoires 'Kees' en waar het object 'ei' moeten komen in de nieuwe kleinere woning. De verhuizers kunnen elk moment arriveren met de pronkstukken. Krijgt Martien het op de zenuwen of komt hij tijdig tot de juiste beslissing? Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder: Chateau Meiland is wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk Martien Meiland als kale man: "Oeh, dat zag er heel eng uit!" (video) Bekijk deze video » De Meilandjes genieten op de kinderboederij, bekijk de leuke beelden Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Feest bij De Meilandjes: Vivé is 1 jaar geworden (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's