Jan Boskamp sneert naar Wilfred Genee bij terugkeer: "Je hebt me eerst naar buiten gegooid!"

Jan Boskamp sneert naar Wilfred Genee bij terugkeer: "Je hebt me eerst naar buiten gegooid!"

Tuesday 20 September 2022 om 08:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Jan Boskamp</em> sneert naar <em>Wilfred Genee</em> bij terugkeer: &quot;Je hebt me eerst naar buiten gegooid!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Een weekje later dan gepland schoof Jan Boskamp weer aan bij Wilfred Genee in het praatprogramma Veronica Offside. Genee probeert Boskamp een warm welkom te geven - met behulp van een uitgelaten studio - en ontvangt hem met open armen op "het oude nest". Daar moet Boskamp niets van weten: "Je hebt me eerst naar buiten gegooid en daarna mag ik weer terugkomen!" Daarmee doelt de analist op het tamelijk abrupte afscheid van de mannen van Veronica Inside. Vooral Johan Derksen is de boosdoener; hij sprak de verwachting uit dat Boskamp niet goed mee kan praten over andere onderwerpen dan voetbal. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Een weekje later dan gepland schoof Jan Boskamp weer aan bij Wilfred Genee in het praatprogramma Veronica Offside. Genee probeert Boskamp een warm welkom te geven - met behulp van een uitgelaten studio - en ontvangt hem met open armen op "het oude nest". Daar moet Boskamp niets van weten: "Je hebt me eerst naar buiten gegooid en daarna mag ik weer terugkomen!" Daarmee doelt de analist op het tamelijk abrupte afscheid van de mannen van Veronica Inside. Vooral Johan Derksen is de boosdoener; hij sprak de verwachting uit dat Boskamp niet goed mee kan praten over andere onderwerpen dan voetbal.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's