Wilfred Genee maakt Valentijn Driessen belachelijk: "Jij bent toch oud en kwetsbaar?"

Wilfred Genee maakt Valentijn Driessen belachelijk: "Jij bent toch oud en kwetsbaar?"

Tuesday 20 September 2022 om 09:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> maakt Valentijn Driessen belachelijk: &quot;Jij bent toch oud en kwetsbaar?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred Genee even na met Valentijn Driessen. Die zorgt meteen voor een mineurstemming: hij vraagt zich af hoe lang het nog goed gaat met corona, en of we weer een zware winter tegemoet gaan. Driessen zegt dat hij zijn booster binnenkort gaat halen, maar dat hij tot nu toe nergens last van heeft gehad. Dat verrast Genee, want die noemt Driessen "oud en kwetsbaar". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Na de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred Genee even na met Valentijn Driessen. Die zorgt meteen voor een mineurstemming: hij vraagt zich af hoe lang het nog goed gaat met corona, en of we weer een zware winter tegemoet gaan. Driessen zegt dat hij zijn booster binnenkort gaat halen, maar dat hij tot nu toe nergens last van heeft gehad. Dat verrast Genee, want die noemt Driessen "oud en kwetsbaar".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's