Herman Pleij in Op1 niet te spreken over Prinsjesdag: "Ongelukkige locatie, net een partytent!"

Herman Pleij in Op1 niet te spreken over Prinsjesdag: "Ongelukkige locatie, net een partytent!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Herman Pleij</em> in <em>Op1</em> niet te spreken over <em>Prinsjesdag</em>: &quot;Ongelukkige locatie, net een partytent!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Historicus Herman Pleij maakt zich in Op1 behoorlijk druk over de aankleding van de locatie waar de Koning de troonrede voorlas: "Die schouwburg is een soort partytent.” Daarbij vond hij de toon waarop Willem-Alexander sprak 'bezwerend.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven om te horen wat hij hiermee bedoelt. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Carola Schouten in Op1 over prijsplafond energierekening Bekijk deze video » Op1: Carola Schouten vraagt solidariteit van hoge inkomens om kinderen in armoede te helpen Bekijk deze video » Tijs van den Brink dringt aan bij staatssecretaris Marnix van Rij: "Wat kost energieplafond?" Bekijk deze video » Op1: cabaretier Jan Beuving maakt met zijn nummer 'Was ik maar...' gehakt van politici Bekijk deze video »
Talkshow :
Herman Pleij in Op1 niet te spreken over Prinsjesdag: "Ongelukkige locatie, net een partytent!"

Historicus Herman Pleij maakt zich in Op1 behoorlijk druk over de aankleding van de locatie waar de Koning de troonrede voorlas: "Die schouwburg is een soort partytent.” Daarbij vond hij de toon waarop Willem-Alexander sprak 'bezwerend.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven om te horen wat hij hiermee bedoelt.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV