Arjen Lubach wil transgender uitleggen met behulp van Klokhuis: "Dit gaat niet werken"

Arjen Lubach wil transgender uitleggen met behulp van Klokhuis: "Dit gaat niet werken"

Donderdag 22 september 2022 om 09:28

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> wil transgender uitleggen met behulp van <em>Klokhuis</em>: &quot;Dit gaat niet werken&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In de rubriek Bezorgde Boomers probeert Arjen Lubach vragen te beantwoorden van oudere mensen in Nederland. Deze week gaat het over de nieuwe Transgenderwet, die het makkelijker moet maken om je geslacht in je paspoort aan te passen. Er zijn zelfs posters opgehangen die protesteren tegen deze wet, maar om 'm te begrijpen moet je eerst weten wat 'transgender' precies is. Dat probeert Lubach uit te leggen met behulp van Het Klokhuis, maar daar stapt hij al snel vanaf: "Dit gaat niet werken!" Maar hoe zit het dan wél? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach wil transgender uitleggen met behulp van Klokhuis: "Dit gaat niet werken"

In de rubriek Bezorgde Boomers probeert Arjen Lubach vragen te beantwoorden van oudere mensen in Nederland. Deze week gaat het over de nieuwe Transgenderwet, die het makkelijker moet maken om je geslacht in je paspoort aan te passen. Er zijn zelfs posters opgehangen die protesteren tegen deze wet, maar om 'm te begrijpen moet je eerst weten wat 'transgender' precies is. Dat probeert Lubach uit te leggen met behulp van Het Klokhuis, maar daar stapt hij al snel vanaf: "Dit gaat niet werken!" Maar hoe zit het dan wél?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's