Zien: Nielson schittert met swing-versie van 'Valse Hoop' in Beste Zangers

Zien: Nielson schittert met swing-versie van 'Valse Hoop' in Beste Zangers

Donderdag 22 september 2022 om 23:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

In de zevende aflevering van Beste Zangers staat Ferdi Bolland, bekend van Bolland & Bolland centraal. De zangers neuzen door het oeuvre van Ferdi. Zij zingen op geheel eigen wijze de liedjes over het leven van Ferdi tijdens deze nieuwe aflevering.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Nielson</em> schittert met swing-versie van 'Valse Hoop' in <em>Beste Zangers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. In de zevende aflevering van Beste Zangers staat Ferdi Bolland, bekend van Bolland & Bolland centraal. De zangers neuzen door het oeuvre van Ferdi. Zij zingen op geheel eigen wijze de liedjes over het leven van Ferdi tijdens deze nieuwe aflevering. Tekst gaat verder onder de video. Valse HoopMet maar één doel is Nielson op zoek gegaan naar de juiste plaat en dat was de Nielson sound zoeken. Bij het nummer 'Vienna Calling' voelt het meteen goed. Hij heeft het nummer in een Nederlands jasje gestoken: 'Valse Hoop'. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Nielson schittert met swing-versie van 'Valse Hoop' in Beste Zangers

Valse Hoop
Met maar één doel is Nielson op zoek gegaan naar de juiste plaat en dat was de Nielson sound zoeken. Bij het nummer 'Vienna Calling' voelt het meteen goed. Hij heeft het nummer in een Nederlands jasje gestoken: 'Valse Hoop'.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's