Video: Blanks treedt in Beste Zangers op met Jeanny voor Ferdi Bolland

Video: Blanks treedt in Beste Zangers op met Jeanny voor Ferdi Bolland

Donderdag 22 september 2022 om 23:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

De deelnemers van Beste Zangers zijn afgereisd naar Spanje, maar voor het weer had dat niet gehoeven. De uitzending van donderdagavond, waarin Ferdi Bolland centraal stond, had net zo goed in Nederland opgenomen kunnen zijn. Het regent namelijk pijpenstelen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Blanks</em> treedt in <em>Beste Zangers</em> op met Jeanny voor <em>Ferdi Bolland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. De deelnemers van Beste Zangers zijn afgereisd naar Spanje, maar voor het weer had dat niet gehoeven. De uitzending van donderdagavond, waarin Ferdi Bolland centraal stond, had net zo goed in Nederland opgenomen kunnen zijn. Het regent namelijk pijpenstelen. Tekst gaat verder onder de video. BlanksHet nummer dat Blanks gaat zingen voor Ferdi is het lied van Falco genaamd 'Jeanny'. Hij kiest ervoor om het legendarische lied te zingen vanuit de ogen van de grote producer Max Martens. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Blanks treedt in Beste Zangers op met Jeanny voor Ferdi Bolland

Blanks
Het nummer dat Blanks gaat zingen voor Ferdi is het lied van Falco genaamd 'Jeanny'. Hij kiest ervoor om het legendarische lied te zingen vanuit de ogen van de grote producer Max Martens.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's