De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week ontvangt presentator Özcan Akyol operazangeres Francis van Broekhuizen in De geknipte gast. Van Broekhuizen neemt plaats in de kappersstoel en tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over haar leven. Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: Francis van Broekhuizen in De Geknipte Gast over haar duistere gedachtes Bekijk deze video » Francis van Broekhuizen in De Geknipte Gast: "Zingen is als eten en drinken" (video) Bekijk deze video » Bekende NederlanderVan Broekhuizen boekt al een aantal jaren grote successen als operazangeres in de Nederlandse theaters, maar de laatste jaren is ze uitgegroeid tot een heuse bekende Nederlander. Met haar uitgesproken mening en grappen en grollen is Van Broekhuizen een veelgevraagde gast in talkshows, maar ze was in tal van andere programma's te zien. De slimste mensZo verscheen Van Broekhuizen onder meer in De slimste mens (waar ze derde werd) en De Verraders en werd ze ook gepersifleerd in De TV Kantine. Ze heeft echter een moeilijke jeugd achter de rug, waarin ze regelmatig het slachtoffer van pesters was. In de autobiografie Bij twijfel hard zingen vertelde ze hier openhartig over. Bekijk ook Jinek: Francis van Broekhuizen zingt From the time you say goodbye voor The Queen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 23 September 2022 om 21:30

Deze week ontvangt presentator Özcan Akyol operazangeres Francis van Broekhuizen in De geknipte gast. Van Broekhuizen neemt plaats in de kappersstoel en tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over haar leven.

Bekende Nederlander
Van Broekhuizen boekt al een aantal jaren grote successen als operazangeres in de Nederlandse theaters, maar de laatste jaren is ze uitgegroeid tot een heuse bekende Nederlander. Met haar uitgesproken mening en grappen en grollen is Van Broekhuizen een veelgevraagde gast in talkshows, maar ze was in tal van andere programma's te zien.

De slimste mens
Zo verscheen Van Broekhuizen onder meer in De slimste mens (waar ze derde werd) en De Verraders en werd ze ook gepersifleerd in De TV Kantine. Ze heeft echter een moeilijke jeugd achter de rug, waarin ze regelmatig het slachtoffer van pesters was. In de autobiografie Bij twijfel hard zingen vertelde ze hier openhartig over.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Geknipte Gast

Actuele video's

Meer actuele video's