Khalid & Sophie: Voetbaltrainer José Mourinho speelt in videoclip Stormzy

Khalid & Sophie: Voetbaltrainer José Mourinho speelt in videoclip Stormzy

Friday 23 September 2022 om 19:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Voetbaltrainer José Mourinho speelt in videoclip <em>Stormzy</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Frank van der Lende is te gast in Khalid & Sophie en heeft een fragment meegenomen van de nieuwe clip van rapper Stormzy. Voetbaltrainer José Mourinho heeft namelijk een rol in deze clip. 'Hij is toch een beetje enfant terrible van het trainersgilde.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Voetbaltrainer José Mourinho speelt in videoclip Stormzy

Frank van der Lende is te gast in Khalid & Sophie en heeft een fragment meegenomen van de nieuwe clip van rapper Stormzy. Voetbaltrainer José Mourinho heeft namelijk een rol in deze clip. 'Hij is toch een beetje enfant terrible van het trainersgilde.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's