Khalid & Sophie over opstappen Frits van Eerd (Jumbo): 'Kon niet anders' (video)

Khalid & Sophie over opstappen Frits van Eerd (Jumbo): 'Kon niet anders' (video)

Friday 23 September 2022 om 19:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> over opstappen Frits van Eerd (<em>Jumbo</em>): 'Kon niet anders' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen was vrijdag te gast in Khalid & Sophie om te reageren op het tijdelijke vertrek van Frits van Eerd als topman van Jumbo. 'Het kon niet anders. (...) Het is onhoudbaar geworden.' Van Eerd wordt in verband gebracht met witwassen op grote schaal en zat een aantal dagen in de gevangenis. Het onderzoek naar de vermeende witwaspraktijken loopt nog. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie over opstappen Frits van Eerd (Jumbo): 'Kon niet anders' (video)

Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen was vrijdag te gast in Khalid & Sophie om te reageren op het tijdelijke vertrek van Frits van Eerd als topman van Jumbo. 'Het kon niet anders. (...) Het is onhoudbaar geworden.' Van Eerd wordt in verband gebracht met witwassen op grote schaal en zat een aantal dagen in de gevangenis. Het onderzoek naar de vermeende witwaspraktijken loopt nog.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's