Video: Maarten van Rossem pleit voor nationale portrettengalerij in Khalid & Sophie

Video: Maarten van Rossem pleit voor nationale portrettengalerij in Khalid & Sophie

Friday 23 September 2022 om 19:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Video: Maarten van Rossem pleit voor nationale portrettengalerij in <em>Khalid &amp; Sophie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De Londense National Portrait Gallery leende voor de expositie 'Love Stories' in de Hermitage een groot aantal portretten uit. Barrie Stevens is de stem van de tentoonstelling en Maarten van Rossem wil dat Nederland ook een nationale portrettengalerij krijgt. Maar wie moeten daar komen hangen? 'Dat kan van alles zijn. (...) Uitvinders, ondernemers, schrijvers.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Maarten van Rossem pleit voor nationale portrettengalerij in Khalid & Sophie

De Londense National Portrait Gallery leende voor de expositie 'Love Stories' in de Hermitage een groot aantal portretten uit. Barrie Stevens is de stem van de tentoonstelling en Maarten van Rossem wil dat Nederland ook een nationale portrettengalerij krijgt. Maar wie moeten daar komen hangen? 'Dat kan van alles zijn. (...) Uitvinders, ondernemers, schrijvers.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's