Zien: NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerramp maakt grote indruk op acteurs

Zien: NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerramp maakt grote indruk op acteurs

Zaterdag 24 september 2022 om 22:14

Over ruim een week is het precies dertig jaar geleden dat Nederland op zijn kop staat als een vliegtuig neerstort op een flatgebouw in de Bijlmer in Amsterdam. Over de meest mysterieuze vliegramp van de twintigste eeuw is nu de indrukwekkende dramaserie Rampvlucht gemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: NPO-serie <em>Rampvlucht</em> over de <em>Bijlmerramp</em> maakt grote indruk op acteurs Over ruim een week is het precies dertig jaar geleden dat Nederland op zijn kop staat als een vliegtuig neerstort op een flatgebouw in de Bijlmer in Amsterdam. Over de meest mysterieuze vliegramp van de twintigste eeuw is nu de indrukwekkende dramaserie Rampvlucht gemaakt. Tekst gaat verder onder de video. RampvluchtAls op 4 oktober 1992 een Boeing 747 van de Israëlische vliegtuigmaatschappij El Al neerstort op een flatgebouw in de Amsterdamse Bijlmermeer is Nederland in een klap wereldnieuws. Door aanhoudende vragen belanden Asha Willems, Vincent Dekker en Pierre Heijboer in een zes jaar durende strijd met de luchtvaartwereld, geheime diensten en de overheid. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerramp maakt grote indruk op acteurs

Rampvlucht
Als op 4 oktober 1992 een Boeing 747 van de Israëlische vliegtuigmaatschappij El Al neerstort op een flatgebouw in de Amsterdamse Bijlmermeer is Nederland in een klap wereldnieuws. Door aanhoudende vragen belanden Asha Willems, Vincent Dekker en Pierre Heijboer in een zes jaar durende strijd met de luchtvaartwereld, geheime diensten en de overheid.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's