Radar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Radar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Radar gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond vervangt het ene consumentenprogramma het andere op NPO 1. Kassa verdwijnt weer even van de buis, maar die plek wordt ingenomen door Radar. Presentatrice Antoinette Hertsenberg duikt weer in allerlei consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord. OplossingRadar signaleert misstanden en onderzoekt allerlei problemen waar consumenten tegenaan lopen: van de financiële wereld en de telecomsector tot supermarkten en de zorg. Naast het aan de kaak stellen van zaken probeert Radar actief bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen. Regelmatig worden woordvoerders van grote bedrijven uitgenodigd voor een vraaggesprek in de studio. EnergieIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt Radar in het prijsplafond voor energie. Dit zal weliswaar veel mensen helpen, maar wie vallen er buiten de boot en wat gaat je dat dan kosten? En wat moet je, als je energieleverancier een cowboy blijkt te zijn waardoor je extreem hoge tarieven moet betalen? Radar neemt een diepe duik in de energiemarkt. Bekijk ook Op1 gemist? Antoinette Hertsenberg over inflatie en hoge energieprijzen Bekijk deze video » Jinek: Antoinette Hertsenberg over nieuwe online serie Overleef je energierekening Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond vervangt het ene consumentenprogramma het andere op NPO 1. Kassa verdwijnt weer even van de buis, maar die plek wordt ingenomen door Radar. Presentatrice Antoinette Hertsenberg duikt weer in allerlei consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord.

Oplossing
Radar signaleert misstanden en onderzoekt allerlei problemen waar consumenten tegenaan lopen: van de financiële wereld en de telecomsector tot supermarkten en de zorg. Naast het aan de kaak stellen van zaken probeert Radar actief bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen. Regelmatig worden woordvoerders van grote bedrijven uitgenodigd voor een vraaggesprek in de studio.

Energie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt Radar in het prijsplafond voor energie. Dit zal weliswaar veel mensen helpen, maar wie vallen er buiten de boot en wat gaat je dat dan kosten? En wat moet je, als je energieleverancier een cowboy blijkt te zijn waardoor je extreem hoge tarieven moet betalen? Radar neemt een diepe duik in de energiemarkt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Radar

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV