Met het Mes op Tafel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Met het Mes op Tafel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Met het Mes op Tafel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het stuivertje wisselen tussen Per seconde wijzer en Met het Mes op Tafel gaat ook in het nieuwe tv-seizoen door. Vanaf vanavond is die laatste weer terug op NPO 2, met elke maandag tot en met donderdag een aflevering. Kennis én bluffenPresentator Herman van der Zandt kondigt Met het Mes op Tafel altijd aan als "de kennis- en blufquiz van Omroep MAX", en daar is geen woord aan gelogen. In elke aflevering ontvangt Van der Zandt drie kandidaten, die eerst vier rondes van elk vier vragen spelen. Daarbij komt een schat aan algemene kennis natuurlijk van pas, maar er moet ook gebluft worden... Geld inzettenOp meerdere momenten mogen de kandidaten namelijk geld inzetten. Winnen ze een ronde, dan pakken ze het geld van hun tegenstanders af. Na vier rondes valt de kandidaat met het minste geld af, waarna de overgebleven twee spelers nog drie rondes spelen. De uiteindelijke winnaar gaat met het geld naar huis én speelt mee in de weekfinale op donderdag, waarin nog een flinke som geld op het spel staat. Bekijk ook Dione de Graaff en Herman van der Zandt over De Avondetappe: 'Sport is leven' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het stuivertje wisselen tussen Per seconde wijzer en Met het Mes op Tafel gaat ook in het nieuwe tv-seizoen door. Vanaf vanavond is die laatste weer terug op NPO 2, met elke maandag tot en met donderdag een aflevering.

Kennis én bluffen
Presentator Herman van der Zandt kondigt Met het Mes op Tafel altijd aan als "de kennis- en blufquiz van Omroep MAX", en daar is geen woord aan gelogen. In elke aflevering ontvangt Van der Zandt drie kandidaten, die eerst vier rondes van elk vier vragen spelen. Daarbij komt een schat aan algemene kennis natuurlijk van pas, maar er moet ook gebluft worden...

Geld inzetten
Op meerdere momenten mogen de kandidaten namelijk geld inzetten. Winnen ze een ronde, dan pakken ze het geld van hun tegenstanders af. Na vier rondes valt de kandidaat met het minste geld af, waarna de overgebleven twee spelers nog drie rondes spelen. De uiteindelijke winnaar gaat met het geld naar huis én speelt mee in de weekfinale op donderdag, waarin nog een flinke som geld op het spel staat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Met het mes op tafel

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV