John van den Heuvel is woedend: "Wordt psychopaat Ridouan Taghi nieuwe knuffelcrimineel?"

John van den Heuvel is woedend: "Wordt psychopaat Ridouan Taghi nieuwe knuffelcrimineel?"

Monday 26 September 2022 om 08:22

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is duidelijk niet te spreken over de verklaringen van Ridouan Taghi en zijn advocaat Inez Weski. Volgens hen wordt er - ten onrechte - een beeld in de media geschetst van een levensgevaarlijke crimineel. Van den Heuvel kan dat absoluut niet hebben: "Wordt dit nu de nieuwe knuffelcrimineel van Nederland? Deze psychopaat?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>John van den Heuvel</em> is woedend: &quot;Wordt psychopaat <em>Ridouan Taghi</em> nieuwe knuffelcrimineel?&quot; Misdaadverslaggever John van den Heuvel is duidelijk niet te spreken over de verklaringen van Ridouan Taghi en zijn advocaat Inez Weski. Volgens hen wordt er - ten onrechte - een beeld in de media geschetst van een levensgevaarlijke crimineel. Van den Heuvel kan dat absoluut niet hebben: "Wordt dit nu de nieuwe knuffelcrimineel van Nederland? Deze psychopaat?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. BrievenOnlangs kwam naar buiten dat Taghi in contact zou staan met Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh en volgens Van den Heuvel nog altijd "de gevaarlijkste terrorist van Nederland". In hun brieven wordt de islam veelvuldig aangehaald, maar volgens Taghi gaat hier geen dreiging vanuit. Hij roept alle moslims in Nederland zelfs op om hem brieven te schrijven, zodat hij vragen over het geloof kan beantwoorden. Van den Heuvel weet niet wat hij hoort: "Het moet niet gekker worden." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
John van den Heuvel is woedend: "Wordt psychopaat Ridouan Taghi nieuwe knuffelcrimineel?"

Brieven
Onlangs kwam naar buiten dat Taghi in contact zou staan met Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh en volgens Van den Heuvel nog altijd "de gevaarlijkste terrorist van Nederland". In hun brieven wordt de islam veelvuldig aangehaald, maar volgens Taghi gaat hier geen dreiging vanuit. Hij roept alle moslims in Nederland zelfs op om hem brieven te schrijven, zodat hij vragen over het geloof kan beantwoorden. Van den Heuvel weet niet wat hij hoort: "Het moet niet gekker worden."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's