Gaite Jansen werkt hard aan internationale carrière: "1 van de 120 audities levert rol op"

Gaite Jansen werkt hard aan internationale carrière: "1 van de 120 audities levert rol op"

Monday 26 September 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gaite Jansen</em> werkt hard aan internationale carrière: &quot;1 van de 120 audities levert rol op&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse actrice Gaite Jansen werkt keihard aan een internationale carrière. Het leverde haar al (kleine) rolletjes op in hitseries als Peaky Blinders en Line of Duty, maar ook in ons kikkerlandje schitterde ze nog in een productie als Hollands Hoop. Humberto Tan is benieuwd hoe het ervoor staat: "Van de twintig producties, hoeveel krijg je er?" Dit inschatting blijkt nogal laag te zijn: "Nee, echt één op honderdtwintig. Ja, je moet wel een beetje een lange adem hebben en keihard doorbeuken!" lacht Jansen. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gaite Jansen werkt hard aan internationale carrière: "1 van de 120 audities levert rol op"

De Nederlandse actrice Gaite Jansen werkt keihard aan een internationale carrière. Het leverde haar al (kleine) rolletjes op in hitseries als Peaky Blinders en Line of Duty, maar ook in ons kikkerlandje schitterde ze nog in een productie als Hollands Hoop. Humberto Tan is benieuwd hoe het ervoor staat: "Van de twintig producties, hoeveel krijg je er?" Dit inschatting blijkt nogal laag te zijn: "Nee, echt één op honderdtwintig. Ja, je moet wel een beetje een lange adem hebben en keihard doorbeuken!" lacht Jansen.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's