Oud-patiënt Karin teleurgesteld in psychiatrische hulpverlening: "Verwijten maken niet handig"

Oud-patiënt Karin teleurgesteld in psychiatrische hulpverlening: "Verwijten maken niet handig"

Monday 26 September 2022 om 08:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oud-patiënt Karin</em> teleurgesteld in psychiatrische hulpverlening: &quot;Verwijten maken niet handig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Voormalig psychiatrisch patiënt Karin en haar dochter Nikki schoven zondagavond aan bij Humberto op zondag om te vertellen over een nieuwe documentaire van Monique Nolte, over kinderen die in Nederland opgroeien met ouders met psychische problemen. Roxane Knetemann wil weten of het gezin ook hulp kreeg; dat was zeker het geval, maar Karin is daar duidelijk niet over te spreken. Zo kregen ze elke vijf jaar een nieuwe stoet 'hulpverleners' te zien, die weer van voren af aan moesten beginnen. Maar: "Verwijten maken is ook niet handig." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Oud-patiënt Karin teleurgesteld in psychiatrische hulpverlening: "Verwijten maken niet handig"

Voormalig psychiatrisch patiënt Karin en haar dochter Nikki schoven zondagavond aan bij Humberto op zondag om te vertellen over een nieuwe documentaire van Monique Nolte, over kinderen die in Nederland opgroeien met ouders met psychische problemen. Roxane Knetemann wil weten of het gezin ook hulp kreeg; dat was zeker het geval, maar Karin is daar duidelijk niet over te spreken. Zo kregen ze elke vijf jaar een nieuwe stoet 'hulpverleners' te zien, die weer van voren af aan moesten beginnen. Maar: "Verwijten maken is ook niet handig."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's