Zien: Rondé treedt live op bij Humberto met nieuwe single 'Bright Eyes'

Zien: Rondé treedt live op bij Humberto met nieuwe single 'Bright Eyes'

Monday 26 September 2022 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rondé</em> treedt live op bij <em>Humberto</em> met nieuwe single 'Bright Eyes' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. De Utrechtse band Rondé heeft in korte tijd twee gigantische hits gescoord: 'Hard to Say Goodbye' en 'Love Myself' schopten het allebei tot de vijfde plek in de Nederlandse Top 40. Het is het resultaat van jaren hard werken, want al in 2014 verscheen hun eerste single in de Tipparade. Zondagavond trad de band op bij Humberto op zondag met hun nieuwste nummer 'Bright Eyes'. Zal ook dit lied de hitlijst bestormen? Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Rondé treedt live op bij Humberto met nieuwe single 'Bright Eyes'

De Utrechtse band Rondé heeft in korte tijd twee gigantische hits gescoord: 'Hard to Say Goodbye' en 'Love Myself' schopten het allebei tot de vijfde plek in de Nederlandse Top 40. Het is het resultaat van jaren hard werken, want al in 2014 verscheen hun eerste single in de Tipparade. Zondagavond trad de band op bij Humberto op zondag met hun nieuwste nummer 'Bright Eyes'. Zal ook dit lied de hitlijst bestormen?

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's