Art Rooijakkers over verlies van stem: "Via Google Translate zei ik: slaap lekker, meisjes"

Art Rooijakkers over verlies van stem: "Via Google Translate zei ik: slaap lekker, meisjes"

Presentator Art Rooijakkers verdween het afgelopen jaar compleet van de radar. De reden? Hij was zijn stem ineens volledig kwijt - en het was nog maar de vraag of die terug zou komen. Het leidde tot hartverscheurende taferelen met zijn jonge dochters: "Via Google Translate zei ik: slaap lekker, meisjes," aldus Rooijakkers.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Art Rooijakkers</em> over verlies van stem: &quot;Via Google Translate zei ik: slaap lekker, meisjes&quot; Presentator Art Rooijakkers verdween het afgelopen jaar compleet van de radar. De reden? Hij was zijn stem ineens volledig kwijt - en het was nog maar de vraag of die terug zou komen. Het leidde tot hartverscheurende taferelen met zijn jonge dochters: "Via Google Translate zei ik: slaap lekker, meisjes," aldus Rooijakkers. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Carrière weg?Rooijakkers heeft door de jaren heen wel vaker stemproblemen gehad. In de aanloop naar deze problemen was bijvoorbeeld al een hees stemgeluid te horen in Expeditie Robinson: All Stars. Dan werd hij telkens geopereerd en kon hij er weer even tegenaan, maar dit keer was het serieuzer. Zijn arts stelde zelfs dat het "een dubbeltje op zijn kant" was. Rooijakkers kreeg ook te horen dat hij ermee moest leren leven, maar hij ging op zoek naar een innovatieve behandeling - en die sloeg aan. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Art Rooijakkers over verlies van stem: "Via Google Translate zei ik: slaap lekker, meisjes"

Carrière weg?
Rooijakkers heeft door de jaren heen wel vaker stemproblemen gehad. In de aanloop naar deze problemen was bijvoorbeeld al een hees stemgeluid te horen in Expeditie Robinson: All Stars. Dan werd hij telkens geopereerd en kon hij er weer even tegenaan, maar dit keer was het serieuzer. Zijn arts stelde zelfs dat het "een dubbeltje op zijn kant" was. Rooijakkers kreeg ook te horen dat hij ermee moest leren leven, maar hij ging op zoek naar een innovatieve behandeling - en die sloeg aan.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's