John van den Heuvel in Humberto: "Moord op Peter R. de Vries in EBI beraamd?"

John van den Heuvel in Humberto: "Moord op Peter R. de Vries in EBI beraamd?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

John van den Heuvel in <em>Humberto</em>: &quot;Moord op <em>Peter R. de Vries</em> in EBI beraamd?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel schoof zondagavond aan bij Humberto op zondag om te praten over de situatie rond Ridouan Taghi, die opmerkelijk veel vrijheid lijkt te krijgen in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught. Zo kon hij zelfs mensen oproepen om hem massaal te schrijven, wat volgens Van den Heuvel "te krankzinnig voor woorden" is. Humberto Tan is benieuwd waarom Van den Heuvel zo boos is. Daar heeft hij een goede reden voor: "Er bestaat een hele grote kans dat vanuit die EBI de moord op Peter R. de Vries is beraamd, besproken en opdracht toe is gegeven." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
John van den Heuvel in Humberto: "Moord op Peter R. de Vries in EBI beraamd?"

John van den Heuvel schoof zondagavond aan bij Humberto op zondag om te praten over de situatie rond Ridouan Taghi, die opmerkelijk veel vrijheid lijkt te krijgen in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught. Zo kon hij zelfs mensen oproepen om hem massaal te schrijven, wat volgens Van den Heuvel "te krankzinnig voor woorden" is. Humberto Tan is benieuwd waarom Van den Heuvel zo boos is. Daar heeft hij een goede reden voor: "Er bestaat een hele grote kans dat vanuit die EBI de moord op Peter R. de Vries is beraamd, besproken en opdracht toe is gegeven."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's