Nieuw seizoen Hunted: hunters zien beelden locatie voortvluchtigen als alarm afgaat

Nieuw seizoen Hunted: hunters zien beelden locatie voortvluchtigen als alarm afgaat

Monday 26 September 2022 om 15:16

Maandag gaat een nieuwe reeks van Huntedvan start. Ook deze keer moeten de voortvluchtigen uit handen zien te blijven van de hunters, zij zijn allemaal ervaren specialisten op dit gebied. Het wordt de gewone burgers gelijk al lastig gemaakt in de eerste aflevering. “Zodra het alarm afgaat, krijgen de hunters beelden van deze locatie te zien.”

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Hunted hieronder.

Het nieuwe seizoen van Hunted start maandag 26 september om 20.25 uur op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Hunted</em>: hunters zien beelden locatie voortvluchtigen als alarm afgaat Maandag gaat een nieuwe reeks van Huntedvan start. Ook deze keer moeten de voortvluchtigen uit handen zien te blijven van de hunters, zij zijn allemaal ervaren specialisten op dit gebied. Het wordt de gewone burgers gelijk al lastig gemaakt in de eerste aflevering. “Zodra het alarm afgaat, krijgen de hunters beelden van deze locatie te zien.” Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Hunted hieronder. Het nieuwe seizoen van Hunted start maandag 26 september om 20.25 uur op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Hunted seizoen 7 start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's