Jeroen Stekelenburg in Khalid & Sophie over Oranje: 'Moeten nog iets scherper worden'

Jeroen Stekelenburg in Khalid & Sophie over Oranje: 'Moeten nog iets scherper worden'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen Stekelenburg in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over Oranje: 'Moeten nog iets scherper worden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het Nederlands elftal won gisteravond opnieuw, dit maal van België. Het was de laatste wedstrijd voor het WK Voetbal in Qatar, en daarmee heeft Louis van Gaal nog geen wedstrijd gewonnen. Verslaggever Jeroen Stekelenburg is te gast in Khalid & Sophie en is tevreden én kritisch: 'Het is de bedoeling dat iedereen een beetje scherper wordt.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeroen Stekelenburg in Khalid & Sophie over Oranje: 'Moeten nog iets scherper worden'

Het Nederlands elftal won gisteravond opnieuw, dit maal van België. Het was de laatste wedstrijd voor het WK Voetbal in Qatar, en daarmee heeft Louis van Gaal nog geen wedstrijd gewonnen. Verslaggever Jeroen Stekelenburg is te gast in Khalid & Sophie en is tevreden én kritisch: 'Het is de bedoeling dat iedereen een beetje scherper wordt.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's